Bookmark and Share


Kakkukuvan tilauslomake

Alla olevalla lomakkeella voit tilata meiltä kakkukuvan. Tässä ensin ohjeita tilauksen tekemiseen:

1. Täytä huolellisesti kaikki kentät. Huom. toimiva sähköpostiosoite on pakollinen että voimme vahvistaa tilauksesi. Myös puhelinnumero olisi erittäin toivottava, jotta voimme varsinkin kiireellisissä tapauksissa olla yhteydessä teihin.

2. Alla olevan tilauslomakkeen kautta voit lähettää kuvan jonka maksimi tiedostokoko on 2 mb. Mikäli kuvasi on suurempi, voit lähettää tilauksen meille sähköpostilla osoitteeseen info@valokuvakakkuun.fi (liitä mukaan kaikki samat tiedot jotka tilauslomakkeessa kysytään). Tilauksen lähettämisen jälkeen aukeaa vahvistussivu. Mikäli tämä sivu onkin tyhjä (tai sen lataamisessa on mennyt poikkeuksellisen pitkä aika), kuvan koko on ollut liian suuri, eli tilaus ei ole tällöin välttämättä onnistunut.

3. Saat meiltä aina vahvistuksen tilauksestasi. Mikäli et ole saanut vahvistusta kahden arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä, olethan yhteydessä meihin.

Tilauksen tekemällä hyväksyt ehdot:

1. Kakkukuvilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, koska kuvat ovat aina yksilöllisiä, asiakkaan omien toiveiden mukaan toteutettuja.

2. Tilaus on sitova. Tilauksen peruminen kuluitta on mahdollista 5 arkipäivää ennen tilaukseenne merkittyä päivämäärää.

3. Tilauksesta tulee aina lasku (yksityisasiakkaille) etukäteen sähköpostitse. Lasku tulee olla suoritettuna ennen kuin kuva lähetetään.

4. Kakkukuvan mukana ei tule erikseen käyttöohjetta, luethan ohjeet kuvan käyttöön täältä.

5. Emme vastaa lähetyksestä sen jälkeen kun se on annettu Postin kuljetettavaksi.

Nimi:

Yritys: (jos tilaus tehdään yrityksen nimellä)

Osoite:

Postinumero ja toimipaikka:


Puhelin:

Sähköposti:


Tilaisuuden päivämäärä: (jolloin kuva tarvitaan)


Tilauksen lisätiedot: (mm. kuvan toivottu koko ja muoto)


Kuvatiedosto: (kakkuun tuleva kuva)